En stuga i fjällen

Nu tänker jag berätta att vi numera är stugägare! Den som har hängt med i bloggen ett tag vet ju att vi både tycker om att vara i fjällen och att vi har funderat på att bygga oss en egen stuga i trakterna kring mina rötter. Efter många om, men och en liten käpp i hjulet blev det till slut så att vi numera tagit över mina föräldrars stuga.

Stugan har jag varit i typ femtio dygn per år hela min uppväxt, så för mig har det känts självklart att fortsätta vara här. Jag är tacksam för att Fredrik också vill vara här och för att vi fick möjligheten att ta den.

Så här har vi hängt två veckor nu under semestern och lite före och ganska mycket efter. Vi trivs och mår bra, har en del planer och drömmar för platsen men är glada över att vi inte behöver göra något akut. Jag kan inte riktigt uttrycka hur glad jag är!

2 reaktioner på ”En stuga i fjällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.