Sommardagboken (22)

Idag är det den första augusti. Jag brukar älska det här datumet eftersom det, enligt mig, är nu den bästa tiden på året börjar. Eftermälet av sommaren, början av hösten och så själva hösten som går över i tidig vinter och jul. Mmm, absolut bästa. Gillar tiden efter jul också. Ogillar egentligen bara maj månad, men september är min absoluta favoritmånad och dit är vi nu på väg.

Idag är första dagen på väldigt länge som jag vaknade och kände mig pigg. Särskilt de senaste två dagarna har jag gått runt som en tröttmössa hela dagarna. Kanske beror det på att det äntligen blir lagom mörkt på nätterna. Att jag sover i egen säng. Eller så behöver jag helt enkelt sex veckor på mig att vila upp mig? Låter ju förfärligt i så fall.

Vi är hemma i huset igen. Kom hem redan i torsdags och har väl ägnat två dagar åt att försöka komma i ordning igen. Tvättat sjuka mängder tvätt och kastat döda blommor till exempel. Kanske att det också har bidragit till min trötthet. Omställningen mellan två platser tänker jag. Oavsett känns det skönt att hjärnan är i ett stycke just nu.

Jag har en massa blogglust igen och så många inlägg som inte blivit skrivna, så nu tror jag att bloggen kommer vakna till liv igen. Tack till dig som tittar in här outtröttligt, det gör mig så glad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.