Sommardagboken (23)

Det är söndag. Det börjar märkas att samhället ska starta igång igen efter industrisemestern. Många är så klart fortfarande lediga någon vecka till, mig själv inkluderad, men det märks ändå att många jobbar i morgon. Grannarna har kommit hem, det är lite mer liv och rörelse här och där. Corona-restriktionerna respekteras nog i stor utsträckning, men jag tror att många har passat på att vara i en sommarstuga och därför ändå lämnat gatan. Som vi.

Idag har mina stora grejer varit att cykla på mataffären och kompletteringshandla. Insåg när jag kom hem att jag skulle behövt köpa mjölk också, men det får bli en annan dag. Varje gång jag cyklar och handlar funderar jag över varför jag inte gör det oftare. Det går fort och är ganska behagligt. Plus lite motion, om än lite eftersom det är ganska kort. Jag har också gått en promenad och lyssnat på podd. Har börjar lyssna på Brita och Parisa. Gillar att de diskuterar nyheter, både stora och allvarliga händelser och mindre allvarliga saker som nya serier eller analyser av populärkultur. Lite som P4 extra fast med en massa egna åsikter som P4 inte kan ge eftersom de hör till Public Service.

Jag har också pratat en massa med min syster, gjort yoga och lagat fläskpannkaka till middag. Så länge sen jag gjorde det, och det blev så gott. Kvällens planer är att hitta ett lagom kort citat att skriva på en sån bokstavstavla som jag införskaffat mig under semestern.

Hoppas att du har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.