Sommardagboken (24)

Nu har jag varit ledig själv i två dagar. Jag och Baloo, då. Jag tror fortfarande att det verkligen hände något i lördags när jag började känna mig piggare. Jag upplever att jag har varit mer fokuserad de här senaste dagarna. Att hjärnan har kunnat göra bara en sak i taget och att jag har kunnat vara i nuet. Så skönt.

Vad har jag gjort då? Jag har (nästan) målat klart lilla toaletten. Nu ska jag bara förbättringsmåla på vissa ställen där det råkat komma fel färg till exempel. Sen kan man fixa nytt golv och börja fundera på om vi ska ha några möbler där inne, haha.

Jag har tagit tag i romanen. När jag gick på semester var planen att skriva klart första utkastet före Fredriks semester för att kunna redigera nu när han har börjat jobba igen. Det blev inte så, kanske för att jag inte kände mig tillräckligt pigg och utvilad. Men nu har jag tagit tag i det igen. Skrev klart en scen som jag trodde skulle vara så enkel men som varit total blockerad och fick färdigt den idag. Nu är det runt tvåtusen ord kvar, sen har jag ett första utkast! Som jag har sagt förut, jag bryr mig inte så mycket om ifall det är bra eller inte, det är i alla fall ett utkast. Tänker fira när jag känner mig klar med det.

Annars rullar dagarna på med hundpromenader, egna promenader, yoga och hushållsbestyr som tvätt, disk och att gå en runda i trädgården. Det är så skönt!

8 reaktioner på ”Sommardagboken (24)

  1. Härligt med hundpromenader, det är ett så bra sätt att komma ut ich hålla sig igång fast man inte alltid mår bra! Men så kul att du håller på att skriva en bok, spännande med ett första utkast! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.