Sommardagboken (25)

Igår hade jag en halvtråkig dag. Vaknade med rasp i halsen, som jag nu vet berodde på torr luft i sovrummet, men vågade inte chansa så klart så hela dagens planer föll. Skulle bland annat ut och handla, men det vill man ju inte om det skulle visa sig att man blivit sjuk. Så märkligt allting är, förresten. Före mars i år skulle jag ju ha åkt iväg utan att tänka på saken ens. Istället såg jag film och rullade lite tummar. Vädret var inte så bra som utlovat så jag blev fast inomhus.

Idag är det sommarvärme. Så härligt med några såna dagar nu, och kul att de prickade in helgen så vi kan uppleva det tillsammans trots att F jobbar igen!

Dagens planer har varit att skriva klart första utkastet av boken och jag kan meddela att jag har lyckats. Jag äger nu ett dokument med 51000+ ord som är första utkastet till min roman. Värt att fira! Jag kommer nu låta manuset vila helt till mitten på nästa vecka då jag ska läsa igenom och börja redigera. Tänker köra två redigeringsomgångar innan jag börjar skicka iväg manuset till förlag. Men dit är det ännu ett tag, så klart!

Annars har vi varit och tittat på en soffa och fåtöljer i eftermiddag. Vi har bestämt att köpa nytt till vardagsrummet. Mitt klimatsamvete skriker men jag har kommit fram till att det får vara okej om man kan köpa en tygsoffa med avtagbar klädsel, så att den kan tvättas och därmed användas länge. Vi får se hur det blir. Just nu har vi lånat oss en soffgrupp som min farmor köpte i slutet av 90-talet. Den funkar men är inte riktigt det vi vill ha.

Och nu är det som sagt helg. Jag tror vi kommer besöka en möbelaffär till i morgon, och på söndag ska vi nog lägga golv i lilla toan på övervåningen. Bland annat, man brukar ju kunna hinna flera saker under en dag. Hoppas att du får en fin helg!

En reaktion på ”Sommardagboken (25)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.