Sommardagboken (27)

Det här var en lång tisdag. Jag och mamma bestämde igår kväll att vi skulle leta hallon idag, och vi bestämde oss för att åka före lunch innan solen skulle bli så varm. Sagt och gjort, halv tolv var vi tillbaka hemma med en dryg liter hallon var. Det var alltså inte kanonmycket bär men de som var var fina.

Annat jag har gjort idag är att träna, gå en promenad och yoga. Samt fixat med tråkiga räkningar. Lagade god middag (Zeinas rödbetssallad är så god och enkel) och nu tror jag att vi ska titta vidare på serien Fullt hus på D-play. Den serien rekommenderas om du inte har sett den innan!

Fem dagar kvar till jobb. I morgon ska jag jobba med mitt bokmanus tänkte jag.

Vad har du gjort idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.