Den 13 augusti i backspegeln

Hej torsdag! Den sista torsdagen innan jag börjar jobba igen. Idag ska jag plocka ihop och packa för vi ska åka iväg till stugan ikväll. Det ska bli riktigt mysigt och härligt att vara där ett par dagar. Här tänkte jag se tillbaka på den här dagen de senaste tre åren. Om jag ska gissa är det jobbstartstankar som dominerar i bloggen, men vi får väl se.

Förra året skrev jag två inlägg i bloggen den här dagen. Först ett inlägg med bilder på blommorna i mina utekrukor. Saknar verkligen Doroteablommorna. Jag fick inte tag på några såna i år. Tråkigt eftersom det är min absoluta favorit. Jag skrev också ett avslutande semesterinlägg. Dagen före jag skulle börja på ett nytt jobb. Jag var väldigt nervös, men det gick ju bra till slut. Sommaren 2019 var väldigt fin. Den här har också varit bra, men det är ju minst sagt speciellt med allt som händer. För ett år sen hade vi inte riktigt några bekymmer. En annan tid.

För två år sedan var det en veckomatsedel som presenterades här i bloggen. Inte ens en särskilt underhållande matsedel, haha. Men även här var det dags att börja jobba och komma in i rutinerna igen.

Den 13 augusti för tre år sedan finns inget inlägg i bloggen. Buhu. Men det finns ett inlägg från dagen före om saker jag hade köpt på marknader det året. Två saker i trä och så ett medel som är bra om man till exempel har bränt sig.

Såå, den här tiden är sig ganska lik varje år får man väl ändå säga. Det drar ihop sig till jobb helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.