Sommardagboken (29)

Hörrni, nu är det dags att avsluta sommardagboken för det här året. I morgon börjar jag jobba igen och det känns riktigt bra! För ett år sedan (ungefär, inte exakt datum) var jag lite lätt nervös men ändå spänd inför att börja jobba eftersom jag ju bytte arbetsplats. Det känns skönt att slippa göra det igen, utan kunna komma tillbaka och känna att det ska bli roligt!

Helgen blev fin. Vi var i stugan och bara det är ju fint. Vi hade hand om en valp i två dygn. Mest mysigt, men då var ju F en hjälte i vanlig ordning som klev upp sex på morgonen med den lilla. Nu är vi hemma igen och jag har gått några glädjevarv i trädgården! Fick plocka in nästan tio jordgubbar (inga mängder kanske, men kul ändå) och snart kan jag nog skörda en liten sommarsquash! Är så glad för detta.

Om vi ska se tillbaka på sommaren har den varit ovanlig, så klart, men fin ändå. Vi har varit friska och alla vi känner har varit friska. Förutom en tur till Skellefteå då vi träffade vänner har vi bara träffat familjen. Vi har varit hemma och fixat lite men också två hela veckor i stugan, som officiellt blivit vår nu i sommar. Juli var kall, men slutet av juni och början av augusti har varit fina. I år svämmar inte Instagram över av inlägg om att hösten är här, och då har halva augusti passerat. Mer sånt!

En liten reflektion tänkte jag klämma in också innan jag avslutar inlägget. Jag är så galet pigg, glad och kreativ just nu! Så här energisk som jag känner mig nu vill jag alltid känna mig. Dokumenterar lite här för att se hur länge det håller i sig, helt enkelt.

Så. Jag hoppas att du har haft en fin sommar!

En reaktion på ”Sommardagboken (29)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.