Tungt och kul och grubblerier

Onsdag då. Igår gick Baloo från att ha en superbra period i sin värk till att knappt kunna gå på mindre än en minut. Igår kväll var vi chockade och ångestfyllda, och funderade över om det börjar vara dags att ta beslutet som alla djurägare fasar för. I morse var det tungt, men ikväll har han börjat bli bättre och han är så glad och pigg. Vill leka med sockar och bli kliad på magen. Ingen ångest där. Så vi avvaktar några dagar och ser om det blir bättre igen.

Annars jobbar jag på. Den tredje dagen brukar det väl kännas som om man inte har varit ledig på ett tag. Jag tycker i alla fall att jag har fått mycket gjort under de här dagarna och ser fram emot att starta igång med eleverna.

Ikväll läser jag Skriva och funderar på om jag verkligen ska studera ändå? Var vill jag lägga min energi? Kanske är bättre att lägga den på mitt skrivande än på att jaga akademiska poäng. Jag vet inte, men så tänker jag just nu.

Trött är jag också. I morgon är en ny dag.

En reaktion på ”Tungt och kul och grubblerier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.