Tankar om motion och så

Så var det fredag igen. Vi har klarat av första veckan i vardagen och jag har tillåtit mig själv att vara lite slö och så på kvällarna. Nu till veckan tänkte jag försöka vara mer aktiv efter jobbet. Har som mål att gå en promenad om dagen här framöver, för att stärka upp kroppens mående. Jag mår alltså inte dåligt, men eftersom motion bygger på kroppens egna lyckopiller ser jag det som förebyggande för min psykiska hälsa. Plus att det ska vara bra för den fysiska hälsan också, så klart, men det är inte där mitt fokus är.

Idag tog jag ut min friskvårdstimme sista timmen och åkte hem tidigt. Tränade och blev svettigare än på länge tack vare den klibbiga luften som är nu. Men det var skönt. Sen blev det dusch, middag och en kvällsrunda med B. Ikväll är vi ensamma hemma då maken är iväg på trevligheter. Jag ska läsa manus, anteckna massor och se serier har jag tänkt.

Baloo är förresten bättre igen, om någon undrade. Så skönt att kunna återgå till det normala. I helgen har vi inga direkta planer, men vi får väl se vad det är för väder. Kanske blir det att fixa lite med lilla toaletten, eller så blir det att hänga utomhus. Vi får se.

Trevlig helg!

En reaktion på ”Tankar om motion och så

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.