Bra och dålig början

Början av den här veckan har varit upp och ner kan man säga. I måndags hade jag en härlig kväll med en promenad och yoga. Igår hade jag en fruktansvärd kväll.

I söndags kände jag att det blev något knas i nacken. Typisk skärmsmärta tror jag. Den var i alla fall lugn i måndags men igår eftermiddag exploderade den. Vi hade utedag och det blåste kraftigt, så jag tror kanske att vinden var utlösande. Det blev i alla fall så att jag fick ligga ner med vetekudden runt nacken igår kväll. Tog Alvedon innan jag gick i säng och det var bättre i morse. Tog en Alvedon till innan jobbet och nu tycker jag att det har blivit ganska bra.

Kvällen ikväll har bjudit på en promenad igen, följt av ”text-neck”-yoga. Och så har jag vikt tvätt och så. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och varva ner. Det är bara två dagar kvar av arbetsveckan nu! Plus att det är dags för lön imorgon, det känns alltid bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.