Augusti 2019

Dags att se tillbaka på den här månaden för ett år sedan. Just sommarmånaderna är ju på ett vis ganska lika varandra. Jag går på semester ungefär samtidigt varje år och börjar jobba ungefär samtidigt varje år. Tankarna inför ledighet eller jobbstart är ganska lika. Förra året hade vi ingen pandemi, så det hände fler grejer än vad det gjort i år. Här kommer några höjdpunkter.

Bröllop i Duved

Ett par dagar efter att jag hade börjat jobba var vi på bröllop i Duved. En av mina klasskompisar från gymnasiet skulle gifta sig och det var en trevlig tillställning. F passade på att cykla Downhill minns jag också. Det blev några inlägg om den här helgen på bloggen.

Bröllop i Duved
En lördag i Åre – Ett foto i timmen
Hotell Granen i Åre

En ny vardag

Något annat som hände i augusti förra året var att F började på sitt nya jobb. Det som var speciellt med det var att han, efter nästan fyra år, inte längre behövde veckopendla. Det har inneburit en ganska stor skillnad i vardagen, där jag upplever att jag har mer fritid och att vi har mer stöd av varandra. Och jag började mitt nya jobb, också, det var ju så klart stort där och då. Jag var väldigt nervös innan. Inte så mycket över jobbet i sig utan över att jag inte skulle trivas på jobbet, men det gjorde jag så det var ju bra.

Sommardagboken 2019 (35)
Det jag drömde om förut

Bok- och baktips

I augusti tipsade jag om en bok och om ett recept. Boken var en typisk feelgood som jag läste under sommaren, och receptet var en vanlig sockerkaka men med lite fyllning i form av sylt och vaniljkräm. Båda tipsen gäller fortfarande för den som behöver!

Sockerkaka med hallonsylt
Sommar på den lilla ön i havet

2 reaktioner på ”Augusti 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.