Redan helg!

Det är fredag, klockan är 13:00 och jag har tagit helg! Va? Hur går det ens till? Jag vet knappt själv, men när jag la ut mina arbetstider insåg jag att timmarna tog slut efter tolv på fredag. Nästa termin kommer jag dock ha en lektion efter lunch så då går det inte, men i höst kommer det fungera.

Min plan är väl att använda mina lediga timmar på eftermiddagen till någon form av träning. Inte just idag dock. Veckan har varit lite hektisk så i eftermiddag ska jag mest ta det lugnt och varva ner. Ska ordna med lite snacks också.

Ikväll ska jag nämligen träffa ett härligt gäng och dricka bubbel. Dit ska jag ha med mig något ätbart. Det blir nog en trevlig fredag.

Önskar dig en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.