Vecka 37

Ny vecka igen! Jag har haft en bra dag så här långt. Promenerat och yogat och nu tänker jag slumra i soffan resten av kvällen. Sov lite för lite i natt, bland annat för att jag klev upp tidigare än vanligt för en jobbgrej. Så nu är jag trött!

Jag har planerat noll mat. Det är nämligen så att det finns mat i det här hushållet, så den här veckan tänker jag att vardagsmiddagarna ska komma från våra egna förråd. Idag blev det kylskåpsrensning med blandade rester från helgen och sådant som håller på att bli gammalt. Gott var det.

Andra planer i veckan: NOLL. Nej, men jag hoppas orka dra fram symaskinen någon kväll och laga ett par byxor som legat i snart ett år. Tror också att jag ska jobba en hel del och så har vi ett möte att gå på. Den hoppas jag att det säger pang och så här det helg.

Hoppas att du får en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.