Nyp mig i armen

Jag är så glad över att kunna sluta så tidigt som jag gör på fredagar. Det är helt overkligt men underbart. Man hinner varva ner och släppa jobbet, ändå göra något och så är jag i helgläge när det är dags för middag. Lyxigt.

Idag blev det en lunchdejt efter att jag hade slutat och ärenden. Behövde bland annat fylla på Baloos medicin. Har bokat leverans av IKEA-möbler. Beställde en kommod med handfat och blandare som ska levereras på måndag. Efter det är det bara att ringa rörmokaren då den nya toastolen levererades idag. Så snart är minitoan klar!

Ikväll gjorde jag lyxig kebabtallrik på lövbiff. Det blev gott! Nu ska jag stoppa in en Pulled Pork i ugnen, lösa en bok och kanske se en film. Älskade fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.