Höst i fjällen

Nu är vi hemma igen efter två nätter i stugan. Så amazing för själen. Igår var vi ute och röjde ris en stund före lunch. Efter lunch snörade vi på oss kängorna och promenerade upp på ett nytt fjäll. Ja, fjället har ju så klart stått där hur länge som helst, men vi har inte varit där innan.

Fantastisk utsikt. Vi hade tur också som prickade in de soliga timmarna på dagen. Samtidigt som vi kom ner till bilparkeringen började det regna.

Hösten har börjat färga märken röd. Hoppas på en färgkavalkad nästa gång vi åker upp.

Bildbevis på att jag var med. Jag hade bättre kondition än jag förväntar mig (ändå lite sämre än vad jag skulle vilja) men upptäckte att jag var väldigt svag i framsida lår. Dags att träna upp dem igen, för benen blev väldigt trötta!

Idag blev mest en innedag för min del. Jag påbörjade renovering av en stekpanna i gjutjärn och så placerade jag ut en sängkappa som jag har köpt till sängen där uppe.

Jag har också sovit som aldrig förr. Känner mig därför redo för en ny arbetsvecka!

3 reaktioner på ”Höst i fjällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.