En kväll för mig

Nej, vet ni vad. Ikväll tänker jag prioritera att göra roliga saker som jag vill göra. De senaste veckorna har vardagskvällarna bestått av måsten som att röja övervåningen, montera IKEA-möbler och så vidare, eller så har jag varit ute på promenader och yogat. Det sistnämnda är förstås jättebra men tar tid, så ikväll känner jag att jag vill fokusera på mig själv.

Jag har tre saker jag sa försöka hinna på ungefär två timmar:

Nätshoppa
Jag har verkligen hållit i plånboken sedan Corona blev en del av vardagen. Nu tänker jag bränna de pengar jag har kvar på kontot, för det är ändå lön om en vecka. Ska fylla på med bra ekogrejer, skaffa tights från bra tillverkare och köpa ullunderställ. Om jag har råd med allt, hehe.

Blogga
Jag ska förbereda några blogginlägg och tidsinställa här på bloggis. Det ekar tomt och jag har låg inspiration, men jag tänkte att det ska bli ändring på det nu.

Läsa manus
Jag kom av mig i mitt manusläsande, men det ska jag också ägna en stund åt ikväll. Kanske är det bara bra att ha haft en paus?

…och dessutom har jag planerat mat för en vecka och skrivit en inköpslista redan, så jag har faktiskt gjort något ”nyttigt” ikväll också.

En reaktion på ”En kväll för mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.