Den 17 september i backspegeln

God morgon denna torsdag! Idag kommer jag vara ute med jobbet på förmiddagen, och sen har vi långdag. Ikväll kommer jag göra min del av städningen: städa badrum, vika ren tvätt och byta lakan i sängen. Sen är det tack och godnatt, typ.

Här på bloggen tänkte jag att det är dags att se tillbaka på det här datumet de senaste tre åren. Den 17 september. Jag rycker till nästan varje gång jag ser datumet. En av mina klasskompisar fyllde år det här datumet, och just födelsedagar har alltid haft en tendens att fastna i min hjärna. Lite märkligt, men så är det. Det här har jag i alla fall gjort, tänkt eller skrivit de senaste tre åren i bloggen.

Förra året, 2019, skrev jag en text om saker som är bra med att bo i glesbygd. Kanske inte den mest välarbetade listan, men jag känner fortfarande att det är fantastiskt att bo i glesbygd.

För två år sedan delade jag en veckomatsedel det här datumet. Många favoriter som hänger med fortfarande. Jag funderade också på månadshandling, som jag faktiskt testade en månad senare.

För tre år sedan var det söndag och jag hade haft en riktig fixarhelg. Jag måste erkänna att jag blev smått stressad av att inse att jag inte har putsat fönster den här hösten, inte bytt gardiner annat än i vardagsrummet och efter tre år fortfarande inte har tagit tag i att göra klart inne i kontoret, eller skräprummet som jag också kallar det.

Glesbygd, mat och hemmafix är alltså receptet för den sjuttonde september.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.