Tacksam ändå

Så tacksam över att ha jobbat kort dag idag. Tacksam både över att jag fick gå på jobbet och att jag fick sluta tidigt. Vaknade låg idag. Timmarna på jobbet gav lite energi så det är jag glad för. Är också glad för att få några timmar för mig själv så här på eftermiddagen.

Jag har faktiskt skördat alla morötter. Jag som trodde att det skulle bli en dålig skörd och så blev det helt okej ändå. Ska visa längre fram. Drog upp min enda rödbeta också. Är trots allt stolt över den.

Nu tänker jag spendera en stund framför tv:n, laga middag och låta någon fantastisk bok distrahera mig från mitt låga humör.

Hoppas att ni får en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.