Tröttmössa

Känner mig trött och seg idag. Tänker att det hänger ihop med mitt låga humör och höststormen som viner ute. Har verkligen ingen lust att ge mig ut och röra på mig i det här vädret. Man blir ju tröttare av att inte röra sig. Men, jag har lovat mig själv att komma igång med både vardagsmotion och hålla i träningen under veckan som kommer, så då hoppas jag att det blir bättre.

Är ensam hemma idag då maken är iväg på eget uppdrag. Har gjort noll och ingenting. Eller, jag har sett x antal avsnitt av New Girl, ätit lunch, yogat, gått en promenad med B, tömt diskmaskinen och läst bokmanus. Har också legat i sängen och nästan-sovit. Jag kanske behöver det då?

Något jag ska göra nu är i alla fall att göra i ordning några blogginlägg och tidsinställa. Jag tycks inte riktigt hitta tiden till att göra det numera, men nu när jag har en lucka ska jag slå till och försöka göra något bra av det. Skyller som vanligt på Corona över den här bloggtorkan. Vi gör väldigt mycket samma saker hela tiden, och jag mår bra av det, men det är klart att det känns så enformigt här på bloggen.

Nåväl, nu har jag i alla fall gett ifrån mig ett livstecken idag. Hoppas att din helg har varit fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.