Onsdag igen

Jaha… Då var det onsdag. Igår kväll gjorde jag ingenting och fick en skärande smärta i ryggen. Eller, ja, jag böjde mig ner för att lyfta upp en ugnsform ur ett skåp. Det skar till i en muskel och sen dess har jag alltså lite ont. Hade svårt att ta på mig sockarna i morse. Men, men, det känns redan bättre så jag gissar att ett par dagars vila är allt som behövs.

Det har i alla fall blivit två kvällar då jag har legat ner i soffan. Ja, måndagen var också en sådan kväll då jag kände mig så trött efter arbetsdagen. Hoppas på att nästa vecka kan bli mer aktiv.

I morgon ska jag nog på musikquiz. Ser fram emot det, och ser fram emot att det snart är fredag.

Hoppas att du har en fin vecka så här långt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.