September 2019

September är min bästa månad. Jag har nog sagt det ganska många gånger förut. Men det är något speciellt med att luften övergår i höst, att mörkret kommer tillbaka (älskar mörkret!) och så tror jag att det är den här terminsstartskänslan som gör något i mig. Jag myser verkligen. Jag tänkte också att vi skulle titta på höjdpunkter från den här månaden förra året.

Femårig bröllopsdag

Vi firade vår femte bröllopsdag, och tio år tillsammans, med en helg i Åre. Jag hade hyrt en lägenhet via Air B’n’b i Tegefjäll så att vi skulle kunna ta med oss Baloo. Jag kände starkt att jag ville att han skulle följa med oss. Det var mysigt. Fördelen med att åka bort på platser där man blir ”gäst” är att man får tid med varandra. Det finns inget att pyssla med utan man tvingas att umgås. Så fint ❤

Träbröllop
Helgen i Åre

Sammanfattning av odlandet

Jag skrev om de grönsaker jag hade skördat under 2019 och om äppelträdets utveckling. Jag värnar verkligen det lilla trädet. Det lilla trädet som känns så stort nu, förresten, eftersom det nya trädet är så mycket mindre.

Skörden 2019
Mina första äpplen

En ny vardag

I september förra året gick jag fortfarande runt och reflekterade över min nya vardag. Över hur lugn och glad jag kände mig, kanske särskilt på kvällarna. Helgerna var fyllda med aktiviteter och det reflekterade jag också över. Att jag plötsligt orkade. Det är väl så det ska vara.

Marknad, secondhand och vila
Bara bra saker
Jag hinner så mycket numera

2 reaktioner på ”September 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.