Vecka 41

Va? Är det redan måndag igen? Jag hinner inte riktigt med, framför allt inte här på bloggen. Idag blir det en liten re-cap på allt som hänt i helgen och en framåtblick till allt som händer den här veckan.

I fredags firade vi svärfars födelsedag. Litet och stillsamt med handsprit nära till hands. Vi åkte hem i mörkret och var hemma vid nio. Jag gick i säng vid tio.

Och det var nog precis vad jag behövde för oj, vilken energi jag har haft resten av helgen. I lördags gjorde vi höstfint i trädgården. Inte för att det riktigt behövdes. Hade man vetat att det skulle bli en så här varm höst hade jag sått fler grönsaker i juli. Men nu plockade jag bort från en del krukor och gödslade buskar och annat.

Sen tog jag tag i ett mastodontprojekt jag har haft här hemma: bokhyllan i kontoret. Och diverse annat som hamnar i kontoret när vi inte vet var det ska. När vi flyttade in i huset tryckte jag in grejer huller om buller i hyllan för att bli av med flyttlådorna och tänkte att vi skulle städa till sen. Det är snart fem år sen! Men nu har jag sorterar, kastat och gjort fint. Vi ska bara organisera allt annat som inte ska vara i kontoret.

Och så tiggde jag kanelbullar hos mamma igår. Själv har jag en omgång i frysen som inte blev så bra. Torra och tråkiga. Nej, då fick mamma rädda kanelbullens dag.

Det var förra veckan. Den här veckan är en vanlig arbetsvecka. Jag har som mål att röja klart i kontoret och att eventuellt baka och frysa ner tårtbottnar till Fredriks födelsedag, men vi får se. Vi ska äta mat som vi har ätit hundra gånger förut, så jag delar ingen matsedel idag.

Okej, det var allt. Klart slut.

En reaktion på ”Vecka 41

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.