Och så var det onsdag

Ikväll hade vi bestämt att jag skulle vara kvar längre på jobbet eftersom jag har problem att få jobbdatorn att funka hemifrån. Satt istället kvar och jobbade med bedömningar av olika slag. Gick en omväg hem och så stod maten på bordet när jag klev innanför dörren. Lyx!

Kvällen blev lite kort. Jag tog disken och så hann jag lite småplock innan jag landade i soffan. Imorgon är en lika kort kväll men sen är det fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.