Mest läst i september

Här ekar det tomt. Jag tänkte att vi kunde ta oss igenom den här dagen genom att titta på några tidigare inlägg jag har skrivit. Faktiskt tänkte jag dela med mig av förra månadens mest lästa inlägg. Något gör ju att folk hittar till dem, tänker jag. Så hoppas jag komma ihåg att jag har en blogg i fortsättningen.

Sy en jeanskjol av ett par jeans

Vi börjar med detta, som varit mitt mest läsa de senaste åren. Gissar att internet inte svämmar över med instruktioner om hur man omvandlar sina jeans till en kjol, men det är ju kul för mig!

Fem tips för att måla en furutrappa

Jag gissar att det är en Corona-grej som gör att mina tips för att måla om trappan kommer högt upp bland mina mest lästa inlägg. Egentligen är det ju väldigt basic – slipa, grunda och måla. Jag avråder från att måla trappstegen utan istället betsa eller liknande, men anlitar man en målare kanske resultatet blir bättre. Å andra sidan behöver nog inte en målare mitt inlägg. Haha. Anledningen till att jag avråder från färg på trappstegen är att de nöts fort. Vi har målat vitt på en list överst i trappan och det är det enda stället som blivit nött. Inte att rekommendera alltså.

Godaste blåbärspajen

Blåbärspaj är den bästa pajen, så är det bara. Receptet här ovanför är både gott och superenkelt eftersom man i princip bara behöver kunna mäta upp ingredienserna. Inte blanda i en skål, även om det så klart går att göra också.

Hur man syr ett överdrag till en stolsdyna

På temat pyssla hemma har vi också det här inlägget om att sy nya överdrag till sina stolsdynor. Är väldigt nöjd med de jag gjorde och de har hållit bra. Väljer man möbeltyg så ska inte det vara något problem.

Månadshandla – så gick det

För snart två år sedan testade jag att månadshandla och det var väldigt smidigt på ett sätt. Eller på alla sätt. Det som var tråkigt var att vi kanske var sugna på annan mat i slutet av månaden. Annars tycker jag nog att det var smart, och det blev absolut inte dyrare än att handla en gång i veckan, så som vi gör annars.

2 reaktioner på ”Mest läst i september

  1. Åh vad kul att blicka tillbaka och se på vilka inlägg som gick bra. Undrar om jag också skulle kolla det. Vart ser du vilka inlägg som mest blivit lästa? Sökt på google?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.