Friday night in

Har jag ens en blogg längre? Jo, det har jag, och förvånande nog är det ett gäng personer inneh är och läser varje dag. Jag är så tacksam över det, särskilt som uppdatering är under all kritik och har varit det ett tag.

Om vi tar avstamp i nutiden så är det höstlov. Jag var ledig igår och idag, och så har det blivit helg. Jag har ägnat dagarna åt att röja här hemma. Igår la jag också en stund vid mina pallkragar, som har tinat fram igen efter att först blivit totalt översnöade. Jag grävde ur, gödslade och satte nya jordärtskockor i den ena samt vitlöksklyftor i den andra. Om ett år vet vi om det blev något 🙂

I helgen skulle vi ha 30-årsfirande för F. Inget stort, men vi hade bjudit in några kompisar på ”dagsfest” på lördag, där vi tänkte vara ute en stor del av dagen för att kunna hålla avstånd och så vidare samt bjuda på mat innan det var slut, och så skulle vi bjuda hit Fs familj på söndag. Well, jag har eventuellt utsatts för Coronasmitta (känner mig inte orolig eftersom jag vet var jag har varit och inte) och ska undvika sociala kontakter i totalt fjorton dagar, vilket är ungefär en vecka till från och med idag. Det var bara att ställa in då, så klart. Jag vill inte vara den som plötsligt insjuknar och har en massa gäster hemma.

Den här senaste veckan har väckt en hel del tankar gällande corona och att planera in saker. Funderar mycket på hur man ska göra kring jul och nyår. Allt man planerar kan ju plötsligt ställas in, och det är ju en sak. Men ska man köpa hem en massa julmat ifall att det blir så att vi får fira jul ensamma? Ska jag ens bry mig om att baka till jul ifall ingen kan komma och hälsa på? Jag är hundra procent för alla restriktioner och förstår varför de finns, men jag är också människa och tycker så klart att det är tråkigt att inte kunna eller våga planera in trevligheter.

Så går tankarna just nu. Bland annat. Det är många tankar om lite allt möjligt just nu. Kanske är det därför jag inte bloggar.

Nu blir det en fredagskväll hemma. Hoppas allt är bra med dig som läser här!

En reaktion på ”Friday night in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.