En annorlunda tid

Nu börjar vi igen fundera över hur vi beter oss och hur vi ska undvika att bli smittade av Coronan. Till exempel handla bara en gång i veckan, skära ner på människor vi träffar och så vidare. Förhoppningsvis kan vi hjälpa till att dämpa smittan i vårt samhälle genom att tänka efter före. Jag vill gärna fira en så normal jul som det går.

Idag har vi träffat min familj utomhus. Grillat korv och pratat med avstånd. Det var ju trots allt fars dag idag, så det känns ändå fint att ha gjort någonting. Vi får väl tacka klimatförändringarna för denna milda november som gör det möjligt att vara utomhus. Jag orkar inte tänka så mycket på det just nu. Det är tillräckligt med Coronan och allt som händer borta i USA.

I torsdags kom vår nya soffgrupp. Vi är supernöjda! Jag har letat fram vårt gamla soffbord och målat i en gråbeigenyans som passar bra in i vardagsrummet. Jag ska beställa en ullmatta och fixa en bordslampa samt några kuddfodral så är vi nöjda sen. Letar just nu begagnade kuddfodral som mest.

Utöver allt det här känner jag mig skör och skulle behöva några dagars semester för att råda bot på det. Kanske räcker det med en eftermiddag för mig själv och lugna kvällar till veckan. Hoppas på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.