Oktober 2019

Jag missade att göra ett sånt här sammanfattande inlägg av oktober när det fortfarande var oktober. Vi kör nu istället! Allt som hände under månaden oktober förra året.

Fyra helger i grannsamhället

Varenda helg i oktober var vi uppbokade förra året. Vi åkte till min mans uppväxtplats som ligger tio mil bort. Varje helg. Oktober är alltid lite galna eftersom vi har många födelsedagar då och så.

Oktobers sista helg
Ännu en helg
Lugna dagar
Ett snabbt hej

Olika tips som jag delade med mig av

Några av de inlägg där jag tipsade om olika saker i oktober förra året var en bok, ett recept och så tre saker jag gärna ville ha. Jag längtar fortfarande efter ullkappan, men har fixat en golvlampa till hallen och köpt exakt den fönsterlampan på bilden till mitt kök.

Recept: Kladdkakemuffins
Tre saker jag vill ha just nu
Syndabocken – Sofie Sarenbrant

Begagnat som förändrade hemma

I oktober förra året gjorde vi två saker som förändrade mycket hemma. Det viktigaste var nog att vi köpte ett annat kylskåp till köket. Plötsligt fick vi ordentligt med plats och jag behövde inte ägna långa stunder åt att tömma hela kylen för att få plats med allt när jag hade varit och handlat. Ett begagnat i nyskick som vi köpte via Marketplace på Facebook. Vi fick också helt plötsligt nog av vår gamla soffa, som helt enkelt var obekväm efter att ha använts flitigt under de år som vi hade haft den, så vi lånade hem en soffgrupp som mina föräldrar inte använder.

Ändrat i vardagsrummet
Nytt kylskåp


Vill du läsa mer om vad som hände 2019? Här är alla andra månader så här långt:

Januari 2019
Februari 2019
Mars 2019
April 2019
Maj 2019
Juni 2019
Juli 2019
Augusti 2019
September 2019

En reaktion på ”Oktober 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.