Hårdare restriktioner

Igår kom nya, mer strikta, restriktioner som gäller inom vår region. Vi ska avstå från att träffa människor vi inte bor med, inte resa och i princip bara handla mat eller nödvändiga apoteksvaror. Det känns okej, men jag hoppas att vi får ljusare siffror över antal smittade snart.

Det är redan onsdag igen. Kväll till och med. Jag jobbar lite ikväll. Har varit väldigt trött de två senaste morgnarna. Intressant, va? Jag går och väntar på en matta som jag beställt och kuddar till soffan. I helgen ska jag sy enkla kuddfodral och en innerkudde till ett fodral vi redan har. Då blir soffhörnan nästan klar sen!

Nu ska jag yoga och så skriva en inköpslista för morgondagen. Hoppas att allt är bra med dig!

En reaktion på ”Hårdare restriktioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.