Dags att varva ner

Nu börjar nervarvningen! Jag har tagit helg och sitter just nu i min nya fåtölj och låter lunchen rinna ner. Snart är det dags för lunchpromenad med B. Sen tror jag att jag ska ha en lugn eftermiddag och smälta veckans alla intryck.

Helgens planer är i det närmaste obefintliga. Jag har lite pyssel jag kan hålla på med, och så hoppas jag kunna vara ute en stund varje dag. Restriktionerna gör det svårt att göra något annat. Jag tycker ändå att det känns lite skönt just nu. Jag behöver skärma av alla intryck ett par dagar.

Men annars är allt bra! Jag köpte julgrejer på mataffären efter jobbet. Kunde inte låta bli. Men just julsaker hör till sånt jag älskar så det är nog inte några dumma köp.

Nu önskar jag dig den bästa helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.