Här är jag!

Trots min enorma frånvaro och sporadiska uppdatering under hösten har bloggen fått ett gäng nya läsare. Jag är så glad och tacksam för det. Jag vill välkomna alla hit och hoppas att ni ska trivas här i min lilla hörna av internet!

För alla nytillkomna läsare tänker jag att jag kör en presentation av mig själv, så ni vet vem det är som står bakom bloggen Inne hos Ina.

Som bloggnamnet antyder heter jag alltså Ina. Jag är 30 år gammal och bor i södra Lappland, i en liten glesbygdskommun med mycket närhet och värme. Jag är född och uppväxt här, flyttade iväg som 20-åring och kom tillbaka när jag nästan var 26. Jag trivs otroligt bra med att bo så här, i ett litet samhälle där jag ändå har nära till naturen.

Vi bor på ett villakvarter i en villa byggd på 1980-talet. När jag säger vi menar jag, förutom mig själv, min man Fredrik och vår hund Baloo. Hunden Baloo är tio år gammal av rasen Svensk Lapphund. Huset renoverar vi eftersom. Det största, och en av de senaste sakerna, vi har gjort i huset är badrummet. Vilken lycka när det var klart!

Vi har en stuga i fjällen där vi spenderar väldigt mycket tid från slutet av februari till början av november. Där pysslar vi också på och försöker bevara så mycket som möjligt av originalstugan som är byggd i slutet av 50-talet. Och så tycker vi om att vara ute. Vi kör skoter och åker skidor på vintern, på sommar och höst tycker vi om att vandra, fiska, och elda i kaminen.

Jag har ett brinnande miljöintresse som jag hoppas går som en röd tråd i det mesta jag skriver om här på bloggen. Jag lever inte alltid som jag lär men försöker dra mitt strå till stacken för att det ska finnas ett jordklot som kommande generationer kan njuta av. Jag tycker om att pyssla, handarbeta, skriva och baka eller laga mat. Min blogg speglar det mesta och det finns lite av varje att läsa om här.

Om du vill får du gärna skriva en rad om dig själv. Vem är du och hur har du hittat till min blogg?

En reaktion på ”Här är jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.