Pandemivänligt

Vecka 46 börjar gå mot sitt slut och jag sätter mig för att summera helgen. Det har varit ett lugnt tempo där vi har hållit oss hemmavid utan att träffa folk. Igår var mitt stora mission att sy kuddfodral till de nya soffkuddarna (bilder kommer så snart den nya mattan har kommit och det går att fota i dagsljus). Det tog två timmar totalt, men jag hade lite pauser emellan då jag bland annat gick en promenad. Vi gjorde egna chicken nuggets till middag och sent igår kväll, när jag var för pigg för att gå och lägga mig, lärde jag mig spela Stilla Natt på piano. Melodin har jag nog kunnat ett tag men nu fick Youtube lära mig att lägga till ackord på ett enkelt men ändå snyggt sätt.

Idag började jag dagen med lite julpyssel. Jag hade köpt en pysselsats från Panduro med Piff och Puff i granen. Den klassiska scenen från julafton. Det är faktiskt något som jag länge har velat ha, så jag blev glad över att det fanns. Sen har jag tränat, stickat och lagat middag. Idag blev det räkpasta. Jag tror att jag skalade räkor i 40 minuter, haha. Men i övrigt gick det ganska fort att laga.

Räknade ut att det är sex måndagar kvar till jul. Och några dagar till då. Sex måndagar till innan jag går på jullov är väl egentligen inte så mycket. Hoppas att vi tillsammans lyckats platta till kurvan då, så vi kan fira julen någorlunda normalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.