November 2019

Hej hej! Det är torsdag igen och vi ska titta på höjdpunkterna från november förra året. Ni vet. Innan Corona. Vad hände då?

Saker jag önskar mig

Inför jul och födelsedag skrev jag ner några saker jag ville ha. När jag tittar på den listan nu ser jag att nästan allt jag har skrivit upp på den listan är sådant som jag har nu. Det senaste är ullmattan som jag fick hem igår. Inte samma som på önskelistan, men jag är nöjd ändå.

Önskelista

Det närmade sig slutet på min 30 before 30

I november förra året var det bara två månader kvar innan min 30-årsdag, som ju var deadline för min lista över 30 saker jag ville göra innan jag fyllde 30. I det här inlägget skrev jag ner små saker som jag hade bockat av på den listan.

Små saker jag har klarat av

Nytt och gammalt julpynt

En helg i november förra året besökte jag ortens secondhandbutik och möbelaffären. Så kom jag hem med både begagnat och helt nytt julpynt. Är det något jag har svårt att låta bli så är det tomtar av olika slag. Vill bombardera huset med tomtar överallt.

många bäckar små

Bilder från födelsedagskalas

Förra året kunde man ju fira födelsedagar som vanligt. Då visade jag upp några små bilder från Fredriks födelsedagskalas. Kakor jag hade bakat och sådär. Det känns så avlägset nu.

Kalashelg

En reaktion på ”November 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.