Den här helgen

Ännu en pandemihelg är över. I helgen har fokus varit på julpynt! Jag brukar ju alltid ställa fram saker helgen före advent och i år kändes det som en lagom pandemivänlig aktivitet. Igår blev det alla stjärnor och adventsstakar som åkte fram. Jag bytte till julgardiner i några fönster och tog fram mina juliga dukar. Jag hann också med ett träningspass, att slå in några julklappar och allmänt plocka undan i huset. Samtidigt som jag tittade på Vinterstudion.

Idag har det varit lite lugnare tempo. Vi startade med risgrynsgröt framför just Vinterstudion och sen packade vi ihop en väska och begav oss ut i skogen! Det är ju också pandemivänligt!

Vi gjorde upp en eld och grillade korv som fick bli vår lunch.

Baloo var med. Han fick några bitar av korven.

Så här såg jag ut. Tror att linsen till min selfiekamera är lite smutsig?

Sen åkte vi hem och jag bar ner de tre kartongerna med tomtar från övervåningen. Det tog någon timme, men sen hade jag placerat ut dem runt om i huset. Nu är allt så mysigt juligt! Bara granen kvar, men det tar vi om några veckor.

Det var alltså den här helgen. Nu laddar vi om för en vecka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.