Vecka 48

I veckan får ni ingen matsedel. Vi kommer äta rester och någon färdigrätt typ för det var det som hjärnan fick ihop när vi handlade sist. Tänker att det här får bli ett inlägg där jag spaltar upp veckan som kommer.

Några saker som ska hända den här veckan? Det viktigaste tänker jag är att räkningarna ska betalas. På fredag får jag lön och jag vill helst att allt som ska betalas dras från kontot direkt lönen kommer in så jag aldrig hinner se hur mycket pengar jag hade där från början, haha.

Vi ska också planera julfixet. Det är ju fortfarande svårt att veta hur julhelgen kommer att se ut, men jag tänker att i veckan ska vi bestämma vad och om vi ska baka och pyssla med för oss själva i alla fall.

Jag funderar också på att göra en månadshandling igen. Så att vi har en plan för tiden fram till julveckan i alla fall. Det skulle vara skönt både ur ett Coronaperspektiv och ur ett vardagsperspektiv.

Och så är det säkert något mer som händer? Jag ska jobba en del. Nu är min lunchrast snart slut så vi får höras mer en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.