Planerar att handla

Hej igen onsdag. Jag vill så gärna vara ledig ett par månader nu. Jag behöver ladda mina batterier och vila från alla intryck jag utsätts för i vardagen. Oj, så dramatiskt det lät. Men en del perioder är det så jag känner, sen går det över igen.

Ikväll har jag matat in alla räkningar i internetbanken och så har jag skrivit inköpslistor för de närmaste veckorna. Igår planerade jag mat de kommande tre veckorna, så tanken är att vi ska kunna handla det mesta i morgon och sen bara behöva komplettera under de veckor som är kvar.

Igår planerade jag alla maträtter, om någon undrar. Det känns bra att slippa tänka på det under resten av månaden.

Nej, nu räcker det med vardagsrealism för den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.