Varvar ner

Puh! Det här har varit en hektisk vecka och kanske allra mest mentalt i mitt huvud. Så fort det börjar bli lite hektiskt känner jag hur hjärnan går bananas och gör allt mycket större än vad det är. Tidigare erfarenheter alltså. Det har gått bra, jag har hanterat det genom att prioritera arbetsuppgifter, andas djupt och prioritera träning på fritiden.

Nu ska det i alla fall bli skönt att varva ner. Jag har gått en promenad med B, sett delar av världscupssprinten i längdåkning och så har jag gjort en pepparkakscheesecake. Att fokusera på att göra saker är bra för att skingra tankarna på jobbet. Jag ska fokusera lite skrivande också i eftermiddag. Mest bloggskrivande tror jag, men ändå.

Ikväll börjar äntligen På Spåret också! Ikväll är första avsnittet och jag ser så mycket fram emot det. Det absolut bästa tv-programmet. Jag har inte kollat vädret för helgen, men jag hoppas att vi ska kunna åka ut och grilla någon dag. Hur vi nu ska hinna det när jag prioriterar Vinterstudion väldigt högt. Och vill baka något juligt.

Hoppas att du får en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.