2. En maträtt jag gjorde för första gången i år

Lucka nummer två i Kajsons julkalender och jag körde fast på en gång. Jag lagar väldigt mycket mat och testar gärna nytt som jag sedan lägger in i vår normala matrepertoar. Men något som jag vet att jag har provat på nytt i år är helstekt kalkon.

Min mataffär hade extrapris på hel, fryst kalkon så jag slog till och var glad över att få prova något nytt. Jag googlade fram ett recept och bara testade. Det blev jättebra! Kalkonen hade hunnit tina, den blev inte för torr och vi hade bra tillbehör. Jag kommer laga det fler gånger.

Tyvärr har jag inte någon bild på mitt lyckade matlagande, så det får bli en bild på annan god mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.