3. En lokal upptäckt jag gjorde i år

Som bekant blev ju alla resor inställda i år. Nu är vi igen satta under reserestriktioner, i alla fall i min region, så att utforska lokalt är det man kan koncentrera sig på. I min text fokuserar jag på en nygammal upptäckt.

Vi började utforska andra vandringsstigar i området runt fjällstugan. En av dem har vi gått två gånger. Båda gångerna hade vi med oss B. så vi fick vända efter en liten bit. Men vi sa båda att vi ville gå längre efter den nya stigen nästa år.

Den stig vi valde är en utmärkt vandringsled som leder till Lill-Uman, en sjö som ligger på andra sidan kommungränsen. Det är rätt blött längsefter den, men åtminstone den första delen som vi har vandrat känns väldigt lätt att gå efter. Hit kommer vi fler gånger!

Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

2 reaktioner på ”3. En lokal upptäckt jag gjorde i år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.