4. Så ställde jag om mitt arbetsliv

I mars, den 18 tror jag, gick all frivillig utbildning över till distansundervisning. Till den frivilliga utbildningen i Sverige hör även gymnasieskolan, så det var så jag ställde om mitt arbetsliv när pandemin nådde Sverige.

Jag jobbade mestadels hemifrån och tyckte att det fungerade bra. För mig, alltså. Jag har många års träning av att ha mitt hem som arbetsplats från studietiden, eftersom jag som bekant läste hela utbildningen på distans. Från mitten av juni hävdes distansundervisningen och under hösten har vi haft undervisning i skolans lokaler.

Det som jag har ”ställt om” nu när vi har närundervisning igen är väl att jag handspritar händerna ofta och att jag har försökt lägga mina luncher på tider när det inte ska vara så många i vårt lunchrum. Och så försöker jag hålla avstånd så klart. Jag har skrivit en del om vårens hemarbete här.


Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.