Laddar för julbaket

Äntligen fredag! Jag har haft två ganska intensiva veckor så eftermiddagen har gått till effektiv nedvarvning. Jag sov en stund, då har man väl varvat ner tillräckligt? Nu blir det en omställning till fjärrundervisning sista veckorna fram till jul. Jag har ordnat för måndagen, så tar jag en dag i taget sedan.

I helgen ska det snöa så vi har planerat in julbak. Saffransbullar och några sorter till ska det bli. Jag längtar efter saffranssmaken. Jag tänker att vi ska följa Vinterstudion, gå ut och så frosta av frysen. Det sistnämnda känns sådär kul men nödvändigt om vi ska få in kakorna vi bakar.

Vad gör ni andra som är pandemivänligt i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.