5. Någon jag inte visste att jag skulle sakna så mycket under året.

Jag skulle säga att jag har saknat alla och ingen under det här året. I vår vardag träffar vi inte så mycker folk och de flesta vi umgås med bor en bilresa bort (tyvärr). Så under vardagarna tycker jag inte att det har varit så stor skillnad jämfört med hur det var innan. Däremot började det märkas under hösten att vi inte träffat så mycket folk på över ett halvår och plötsligt ville vi träffa alla. Och så slog Coronan till på riktigt så nu får vi inte träffa någon och då saknar jag alla. Vänner och familj.

Nu längtar vi efter att få umgås igen!


Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.