Andra advent

Vi har fortfarande inte tänt några ljus i adventljusstaken. Sorry 2020, jag ser nästan inte poängen med det här i år. Och när jag skrev det insåg jag hur deppigt det lät. Så fort jag är klar med det här inlägget åker tändstickorna fram.

Vi har inte gjort mycket i helgen. Igår blev det lite julbak. Vi gjorde saffransgifflar och mina apelsinrutor med saffran. Jag hade tänkt göra någon variant på punschrullar också, men glömde köpa punschen. Det kanske blir någon kväll till veckan. Annars sparar jag det till i januari när jag fyller år.

Det har blivit mycket skidskytte (på tv) i helgen, och så har vi försökt gå någon promenad och jag har fått till ett träningspass. Utöver det har jag nog inte gjort så mycket, tror jag. Jag har börjat planera för nästa års odlingar. Tar i alldeles för mycket men det är kul att drömma i alla fall. Jag brukar inte ha den orken jag behöver där frampå vårkanten, men kanske får jag till det ändå.

I morgon börjar jag dagen med att jobba hemifrån. Funderar lite över vilka rutiner jag ska skaffa mig för att få det att fungera. Ska också in på jobbet några gånger i veckan eftersom vi inte gått över på full distans på samma vis som förra veckan. Två och en halv vecka ska nog gå bra.

Hoppas att du har haft en fin helg. Det har jag, även om den inte var så händelserik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.