10. Detta är jag tacksam för

  • Jag är tacksam för att jag är i en kärleksfull och bra relation. Den här tiden, där vi helst inte ska träffa någon utanför hushållet, har ändå varit så himla fin eftersom vi trivs så bra ihop. Jag ryser på när jag tänker på dem som tvingas låsa in sig hemma med en farlig partner. Jag har det så bra.
  • Jag är tacksam för att vi lever som vi gör. Att vi har möjlighet att vara utomhus mycket och har närhet till skogen och andra friluftsområden. Att vi inte har behövt oroa oss för att inte klara ekonomin om någon av oss, eller båda, skulle bli uppsagd. Vi lever så billigt och det är en enorm frihet.
  • Jag är tacksam för att vi inte har blivit uppsagda. Att jag skulle bli det känns nästintill omöjligt, i alla fall kommer jag inte att bli uppsagd på grund av pandemin. Skönt att det än så länge inte har drabbat F heller.

Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.