Gästinlägg hos Madeleine!

Torsdagar är jag ofta helt slutkörd på kvällen. Intensiva veckor samt ett eftermiddagsmöte som kortar av kvällen hemma gör att jag mest bara ligger och återhämtar mig på torsdagarna.

Då är det skönt att slippa tänka ut ett blogginlägg att publicera här! Idag har jag ett inlägg publicerat hos Madeleine/Orsakullan. Skrivet för någon vecka sedan, men det gäller fortfarande. Klicka in och läs!

Och är det så att du råkar ha läst inlägget hos Madeleine och kikar in här för första gången: Välkommen hit! I morgon är jag i bättre form att vara intressant, men är du väldigt nyfiken finns en presentation av mig själv här.

Vi hörs i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.