11. Något jag aldrig kommer att göra igen

Dagens lucka i julkalendern skapar också lite problem för mig. Jag är säker på att jag har massvis med saker som jag inte kommer göra mer, men när man tillfrågas har man ingen aning, haha. Något som dyker upp när jag nu sitter och funderar är något som jag tyvärr inte kan garantera men som jag ska jobba stenhårt för.

Jag kommer aldrig mer gå emot min egen magkänsla. Något som jag tänker kan vara praktiskt svårt ibland, men som jag verkligen ska jobba på. Jag vill inte göra saker som min magkänsla säger är fel. Jag vill må bra i grunden och det gör man inte om man ska gå emot sig själv. Jag är fortfarande ung men den livserfarenhet jag har samlat på mig så här långt är att min magkänsla ofta är bra, och att följa den ofta landar i sådant som är bra för mig.

Har du något som du aldrig kommer göra igen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.