Märklig fredag

Det blev en märklig, men bra, dag. Jag började med att jobba hemifrån ett par timmar. Kom igång i lugn takt och hann med en hel del, vilket gjorde mig lugnare i kroppen. Åkte iväg till jobbet och hade dagens enda lektion. Sprang in på mataffären för att komplettera det jag hade missat att vi behövde handla igår och sen om jag hem, hade slutat för dagen.

Skyndade mig att slå in Fredriks julklapp. Bytte om, körde ett träningspass på övervåningen. Förvånades över hur stark jag kände mig i vissa delar av passet. Duschade, gick ut med Baloo. Röjde köket, bakade wienernougat. Bredde en macka som jag åt framför tv:n. Hämtade den rena tvätten och vek medan jag såg på tv.

F kom hem. Jag somnade en stund. Lagade middag. Nu sitter jag här. Jag har skrivit en stund. Har ett nytt skrivprojekt igång som jag skriver på när jag inte redigerar bok. Och bok har jag inte redigerat sen.. oktober typ. Jaja. Jag ska skriva några blogginlägg, tidsinställa och sen yoga innan det är dags för På spåret! Yey!

Här är en bild jag la upp på Instagram idag. Min favorittomte och jag.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.