Christmas Chronicles (2018)

Det kom en uppföljare i år, men jag tänkte börja med att skriva om den första filmen Christmas Chronicles. Här pratar vi en kvalitativ julfilm som jag tror att de som är barn idag kommer ha med sig som ”sin” julfilm. I alla fall om de får chansen att se den.

Filmen handlar om ett syskonpar som bestämmer sig för att försöka fånga tomten på film när han kommer med julklapparna. Det går inte som de tänkt sig utan blir, från ett barns perspektiv, ännu bättre. De får sig ett äventyr de sent ska glömma.

Som jag nämnde i början håller filmen hög kvalité. Det är bra skådespelare, bra manus, snyggt gjort. Jag var imponerad när vi hade sett klart den. Sen är det klart att den delvis är anpassad till barn så storyn är ju kanske inte invecklad, men ändå tillräckligt för att hålla spänningen vid liv.

Jag rekommenderar varmt den här filmen till alla som gillar julen. Jag tror inte att det behövs någon direkt åldersgräns. Finns på Netflix!

2 reaktioner på ”Christmas Chronicles (2018)

  1. Den filmen är bra tycker jag, har sett både nr 1 och två, tittade in för att jag också är med i adventskalendern och ville kika på vad alla svarat..Ha en fortsatt bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.