13. Detta är jag bra på

Jag är bra på att skriva. Där kom det, jag skäms inte. Faktiskt är det något jag får beröm för i många olika sammanhang. Ända sedan jag var liten, genom alla år av studier och så i mitt nuvarande jobb. Det kommer naturligt för mig att leka med ord. Jag tror inte alltid att det märks av så mycket i den här bloggen eftersom jag skriver väldigt ofiltrerat och lite som jag tänker, men när jag vill kan jag formulera mig ganska pricksäkert och på ett sätt som engagerar för den typ av text jag skriver.

Den som har hängt med ett tag vet ju att jag skriver på en roman, eller egentligen har jag ju börjar redigera ett färdigt manus. Jag önskar bara att jag var lite mer målinriktad där eftersom jag ofta drabbas av andra arbetsuppgifter. Så här under pandemin har jag velat minimera tiden framför datorn också, särskilt som våren blev väldigt skärmfixerad på grund av fjärrundervisningen. Men jag ska ta tag i det igen. Det får bli jullovets stora aktivitet tror jag.

Vad är du riktigt bra på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.