16. Jag borde gå och lägga mig

Jag har ofta haft problem med att komma i säng i tid, men det senaste året, sedan min man flyttade hem och vi började bo ihop på heltid igen, har jag fått ordning på sömnen. Jag tycker helt enkelt att det är tråkigt att vara uppe själv på kvällarna, så jag går och lägger mig när han går i säng. Det leder också till att jag ändå är ganska pigg när klockan ringer och jag slipper zombiekänslan som jag ofta upplevde på morgnarna förut.

Jag har sagt många gånger i bloggen att jag är en kvällsmänniska. Tyvärr är jag en kvällsmänniska som lever i ett samhälle anpassat för morgonmänniskor, så jag gör sällan särskilt mycket just om kvällarna. Jag vet dock att efter halv åtta på kvällen är min bästa tid, så egentligen är det då jag ska dra igång bullbak, träna och städa huset. Så småningom kanske jag blir sådan.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?


Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

En reaktion på ”16. Jag borde gå och lägga mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.